Bộ đề thi giữa học kỳ 1 môn Tiếng Anh lớp 5 Bộ đề thi giữa học kỳ 1 môn Tiếng Anh lớp 5 năm học 2016 - 2017 (Có đáp án)

  • Phát hành Sưu tầm
  • Đánh giá 1 đánh giá
  • Lượt tải 32
  • Sử dụng Miễn phí
  • Cập nhật 15/11/2017

Giới thiệu

Bộ đề thi giữa học kỳ 1 môn Tiếng Anh lớp 5 năm học 2016 - 2017 dành cho quý thầy cô và các bạn học sinh nhằm luyện tập và củng cố kiến thức môn tiếng Anh, bên cạnh đó còn trau dồi kinh nghiệm ra đề cho quý thầy cô. Hi vọng với tài liệu này sẽ giúp các em học sinh có thể tự ôn tập và chuẩn bị thật tốt cho các kỳ thi tiếng Anh trong năm. Sau đây, mời quý thầy cô giáo và các em học sinh cùng tham khảo.

Đề thi giữa học kỳ 1 môn Tiếng Anh lớp 5 

Môn: Tiếng Anh Lớp 5 - Thời gian làm bài: 40 phút

Họ và tên:......................................................................... Lớp:....................

Mark Teacher's comments

I. LISTENING

Listen and circle a or b.

1. Tom lives in a ________________.

a. pretty and quiet village.

b. pretty and busy town.

2. Tony's city is ________________.

a. crowded and busy

b. large and busy

3. Peter's town is ________________.

a. big and crowded

b. small and busy

4. Linda lives in a ________________.

a. big and busy city

b. small and busy city

Đề thi giữa học kỳ 1 môn Tiếng Anh lớp 5 năm học 2016 - 2017

Đề thi giữa học kỳ 1 môn Tiếng Anh lớp 5 năm học 2016 - 2017 có đáp án

II. READING

Read and complete

Like     do       TV         play     usually

Hi. My name is Nam. Every morning, I get up early. I (1) ____________ morning exercise, have breakfast and then go to school. After school, I (2) ____________ do homework with my classmates. Then I often go to the sport centre and (3) ____________ football. In the evening, I sometimes watch (4) ____________. I (5) ____________ watching films after dinner.

Read and answer

My name is Nam. It was my birthday last Sunday. I invited some of my classmates to the party. They gave me presents like comic books, robots and a teddy bear. We ate cakes, sweets, fruit and ice cream. We drank fruit juice. We sang English and Vietnamese songs. We danced, too. Phong played the guitar and Linda played the piano. The party ended at 7 p. m. We enjoyed it very much.

1. When was Nam's birthday party?

____________________________________

2. Who went to Nam's birthday party?

____________________________________

3. What did Phong do at the party?

____________________________________

4. What did Linda do at the Party?

____________________________________

III. WRITING

Put the words in order to make sentences

1. Go/ will/ where/ weekend/ this/ you/ ___________________________________?

2. water/ in/ the garden/ I/ will/ the/ flowers ___________________________________.

3. what/ did/ teachers' day/ do/ you/ on ___________________________________?

4. Is/ busy/ street/ the ___________________________________.

5. What/ hometown/ like/ is/ your ___________________________________?

Đề thi giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 5

TINH GIA TRAINING AND EDUCATION APARTMENT

HAI AN PRIMARY SCHOOL

Full name: ………………………………………..

Class: 5__

MID - FIRST TERM TEST

SCHOOL YEAR  2016-2017

Subject : English - Grade 5

Time followed: 40 minutes

I.Look and complete these words.(Quan sát tranh và điền các chữ cái còn thiếu trong mỗi từ)(1 mark)

ill

ta

bl

si

Đề thi giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 5

II . Odd one out (Khoanh tròn từ không cùng nhóm) (2 marks)

1. A. went                   B. took               C. explored            D. saw

2. A. Vietnamese      B. England          C. Japan                D. America

3. A father                 B. mechanic          C. astronaut         D. architect

4. A. June                  B. Sunday            C. July                  D. September

5. A. happy                B. party                 C. my                   D. family

III. Choose the correct answer(Chọn câu trả lời đúng) (4 marks)

1. What's your house.........? - It's a big house. It's got a small garden.

A. look                   B. like                              C. likes              D. liked

2. . ..........you go to Mai's birthday party? - Yes, I did.

A. Do                          B. Does                          C. Did                    D. Doing

3. Zack is from Malaysia and his nationality is...................

A. Malaysian                 B. Australian                 C. Combodian               D. Japanese

4. Where...........Japanis she from? -She's fromTokyo.

A. at                         B. on                              C. in                                D.to

5. Tony lives ...........52 Ba Trieu Streetwith his family.

A. in                            B. at                               C. on                    D.to

6. Mai lives........ the third floor of Ha Noi Tower.

A. at                              B. on                              C. in                  D.to

7. Tony's birthday is ........October.

A. in                                B. at                               C. on                  D.to

8. What do you often do ........the morning?

A. at                               B. on                               C. to                  D.in

9. I'll ........a singer in the future.

A. be                                B. is                              C. am                 D. being

10. What ....... you be in the future? - I'll be an astronaut.

A. is                                B. am                              C. being                       D. will

IV. Match the sentences in column A with the sentences in column B

(Nối các câu ở cột A với cột B sao cho phù hợp) (2 marks)

           A

                 B

Answers

1. What present did you give Lan?

a. I’m Indonesian

1 - 

2. What did you do last night?

b. A comic book

2  -

3. What’s your house like?

c. I surfed the Internet

3  -

4.  What’s your nationality?

d. I’ll be a dentist.

4  -

5.  What will you be in the future?

e .It’s a small, beautiful house

5  -

V. Write the answers (Viết câu trả lời) (1 mark)

1. What will you be in the future?

...................................................................

2. What did you do last night?

...................................................................

Đáp án đề thi giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 5

I.Look and complete these words.(Quan sát tranh và điền các chữ cái còn thiếu trong mỗi từ) (1 mark)

1. hill                   2. cottage                  3. Malaysia                4. block

II . Odd one out (Khoanh tròn từ không cùng nhóm) (2 marks)

1 - C 2 - A 3 - A 4 - B 5 - D

III. Choose the correct answer(Chọn câu trả lời đúng) (4 marks)

1 - B 2 - C 3 - A 4 - C 5 - B

6 - C 7 - A 8 - D 9 - A 10 - D

IV. Match the sentences in column A with the sentences in column B

(Nối các câu ở cột A với cột B sao cho phù hợp) (2 marks)

1 - b 2 - c 3 - e 4 - a 5 - d

V. Write the answers (Viết câu trả lời) (1 mark)